FAQ

     

Mai jos am raspuns la cele mai frecvente intrebari ce le-am primit de cand ne ocupam de fotografia si filmul de nunta, si dorim ca sa clarificam nelamuririle si intrebarile ce fiecare cuplu le poate avea. Dorim sa fim cat mai transparenti, pentru a oferi o colaborare cat mai deschisa, si pentru ca dumneavoastra ca si clienti sa nu aveti neclaritati fata de serviciile ce noi le oferim.

    Suntem o echipa ce tinem la orice detaliu ce are legatura cu evenimentul nuntii, si mai ales tinem la detaliile ce clarifica ceea ce noi ca echipa foto video va putem oferi.

1.De ce ar trebui sa contractez un fotograf si un videograf profesionist pentru evenimentul meu?

     O zi deosebita trebuie sa ne-o amintim cu drag tot restul vietii. Emotiile pot face ca amintirile din ziua evenimentului sa fie neclare, de aceea fotografierea si filmarea va vor ajuta sa pastrati in memorie fiecare clipa: emotiile mirilor in ziua nuntii, ale parintilor in ziua botezului copilului lor, bucuria invitatiilor, etc. De asemenea, fotografiile si videoclip-ul evenimentului le puteti distribui celor dragi pentru a retrai alaturi de voi momente importante din viata voastra.


2.Invitatii mei vor fi deranjati de prezenta fotografului sau a videografului?

Ne dorim sa fim discreti pe tot parcusul evenimentului. Cu toate acestea vor exista momente cand fotograful sau videograful vor fi nevoiti sa ofere indicatii cu scopul de a surprinde cat mai bine ceea ce se intampla.


 3.De unde sunteti? Va deplasati si in alte localitati?

Preturile afisate pe site sunt pentru sedintele foto ce au loc in Bucuresti si Calarasi. Pentru sedintele foto din afara Bucurestiului si Calarasului, percepem costurile transportului plus o extra taxa de deplasare care se va stabili anterior sedintei foto, in functie de distanta parcursa.


4.Puteti sa detaliati fiecare serviciu si ce cuprinde mai exact?

Serviciul Foto cuprinde prezenta unui fotograf pe durata a maxim 16 ore in ziua evenimentului, (numarul final de fotografii variaza in functie de complexitatea evenimentului, si se poate ajunge si la aproximativ 1200-3000 de fotografii finale).

Serviciul Video cuprinde prezenta unui videograf sau doi pe durata a maxim 16 ore in ziua evenimentului, ce livreaza montajul video de nunta de aproximativ 90 de minute, si clipul nuntii de aproximativ 3 minute, la calitate FullHD 1080p, online pe Vimeo, locatie de unde pot fi si descarcate la calitatea originala.


  5.Cate fotografii primim de la nunta noastra?

Noi fotografiem atat cat este necesar. De la eveniment la eveniment numarul de fotografii finale poate varia, dar am observat ca pana acum nu am dat nimanui mai putin de 1000 de cadre.


6.Fotografiile sunt prelucrate?

Toate fotografiile pe care le primiti de la noi sunt editate (culori, luminozitate, contrast, incadrare). Fotografiile din album sunt retusate suplimentar.


7.Cat stati la nunta?

In ziua nuntii stam de la inceput (pregatiri, make-up) pana la sfarsitul petrecerii (maxim ora 6 a.m.)


8.Cum ar trebui sa aleg fotograful/ videograful?

  Deoarece doriti sa va amintiti evenimentul vostru cu mare drag peste ani, cautati fotograful si videograful a carei munca reprezinta stilul vostru de a fi. Urmariti cat mai multe lucrari din portofoliu pentru a va convinge ca este ceea ce va doriti. Odata ce ati stabilit ce va reprezinta informati-va asupra calitatii, experientei si disponibilitatii fotografului/ videografului.


9.In ce consta sedinta foto Trash the Dress?

Deoarece timpul trece atat de repede in ziua nuntii si de cele mai multe ori timpul pentru sedinta foto este destul de scurt, multe cupluri aleg sa faca o sedinta foto dupa eveniment, intr-o locatie in care nu ne putem deplasa in ziua nuntii.


10.Ce inseamna o filmare profesionista?

O filmare de calitate presupune atat imagine cat si sunet. Editarea trebuie sa fie una captivanta, iar dinamismul si emotiile nu trebuie sa lipseasca din filmul vostru. Deoarece fiecare videograf are propriul stil va recomandam sa alegeti ceea ce se potriveste cel mai bine personalitatii voastre.


11.Ce fel de filme oferiti?

Clip trailer: 3-5 minute

Clip cinematografic: 15-30 minute

Clip artistic: 1h – 2h 30 minute


12.Ce reprezinta clipul trailer?

   Clipul trailer reprezinta un film scurt de 3-5 minute care surprinde cele mai importante momente ale evenimentului.


13.Ce reprezinta filmul cinematografic?

   Filmul cinematografic are o durata cuprinsa intre 15 si 35 de minute. El contine toate momentele importante ale zilei si are scopul de a prezenta cat mai scurt si mai cuprinzator evenimentul vostru.


14.Cum se face plata serviciilor?

Plata se face in doua transe:

20%  pentru rezervarea datei

80%  la sfarsitul evenimentului .


15.Cand voi primi produsul final?

Ne dorim ca produsul final sa fie unul de cea mai inalta caliatate. De aceea predarea materialelor se face in termen de maxim 90 zile lucratoare de la data evenimentului.


16.Cum este predat materialul?

Predare materialelor se poate face pe DVD-uri personalizate sau stick-uri USB.


17.Va deplasati in alte localitati?


Ne deplasam cu mare drag pentru evenimentul tau in orice localitate din tara sau strainatate.

Daca dorim brutul cu fotografiile si ceea ce a fost filmat la nunta in intregime, ce putem face pentru a intra in posesia lui?

Materialul brut, foto sau video, nu se livreaza. Garantam ca in fotografiile finale si montajele video veti avea tot ceea ce evenimentul de nunta a fost ca desfasurare, si detine amprenta modului nostru de lucru, editare si retusare. Brutul, sau negativele dupa cum noi le numim, reprezinta patrimoniul nostru ca fotograf si videograf, iar acestea detin si dovedesc drepturile de autor. Mirii ce doresc sa primeasca negativele trebuie sa achizitioneze separat drepturile de autor.

Va multumim si asteptam cu nerabdare sa va cunoastem,