BOOTH


De ce sa inchiriezi GnS  – Fun Booth  pentru evenimentul tau?


Fun Booth  este ingredientul care face din evenimentul tău unul de neuitat,
imprimând pentru totdeauna amintirile și zâmbetele autentice ale invitaților.
 

De ce Cabina Foto GnsFunBooth?

Cabina foto iese cu ușurință în evidență față de celelalte modele de phtoto booth din zonă, cu un design elegant ce se potrivește oricărui tip de eveniment: nuntă, botez, petreceri private și al colecției de fundaluri elegante și diverse.

Un operator cu o prezență plăcută și energie pozitivă, prezent pe întreaga durată a evenimentului, oferind invitaților tăi asistența de care au nevoie, dar și o experiență mult mai plăcută la cabina foto.

Calitatea Fotografiilor

Calitatea excepțională a fotografiilor și a printurilor este asul din mânecă, având o experiență în domeniul fotografiei de peste 12 ani. Cu o calitate superioară a imaginii, cât și a printului, acestea sunt foarte rezistente la trecerea timpului, culorile rămânând vibrante și pline de viață.Puteți solicita prezentarea printurilor de la cele mai recente evenimente, pentru a înlătura orice fel de îndoieli legate de calitatea fotografiilor sau a printurilor. Cele mai bune jocuri online 1win casino de la cei mai buni furnizori din industrie. Există un număr mare de furnizori de software diferiți.